ZE ZEGGEN HET.

En zij kunnen het weten

"Ze zijn ijzersterk in retourladingen, wat zich voor ons dagelijks bewijst op ritten vanaf Duitsland. De communicatie met de planning is uitermate correct, waarbij hun pro-actieve benadering erg belangrijk is voor de just-in-time aanlevering van onze productiecomponenten."

André van Wijk - Hoofd transportplanning inbound

"Van Wijk doet wat wij onze klanten beloven, en dat al sinds 1978! Hiervoor maken we over de volle breedte gebruik van hun diensten: van internationaal transport vanuit Italië tot warehousing en dagelijkse distributie in Nederland.”

Roland Sleutjes - Algemeen directeur

“Als ons gezicht naar de afnemers van Mawipex dakmaterialen behoort E. van Wijk tot onze belangrijkste leveranciers. Naast onmisbare laatste schakel is het een betrouwbare partner die altijd goed met ons meedenkt.”

Leon van Zaltbommel - Bedrijfsleider

"Bijzonder aan Van Wijk is dat ze nooit ‘nee’ zeggen, ook al moeten ze zich in allerlei bochten wringen om het waar te maken. In elk bedrijf gaat er wel eens iets mis, maar belangrijker is hoe het wordt opgelost. Van Wijk neemt dit heel serieus en komt altijd met een passende oplossing. "

Bastiaan Albrink - Transportplanner

“Zorgzaam, integer en correct. Van Wijk begrijpt de urgentie van onze producten voor thuisdialyse. De betrokkenheid van chauffeurs is dan ook erg hoog. Zij zorgen ervoor dat onze levering de nier-patiënt hoe dan ook tijdig bereikt, door weer en wind.”

Edwin Thorn - Operations manager

“Als familiebedrijf stelt Van Wijk de klant écht voorop. Ze denken niet alleen met ons mee over de oplossing zelf, maar ook over kosten en waar we die kunnen reduceren. Belangrijk is dat onze klanten beleverd worden en daarvoor trekken ze desnoods alles uit de kast.”

Frithjof Eibrink Jansen - Europees logistiek manager

Wat is uw logistieke uitdaging?

Maak een afspraak