E. van Wijk Logistics breidt uit in pharma-distributie

E. van Wijk Logistics breidt uit in pharma-distributie

Het wagenpark van E. van Wijk Logistics is recent uitgebreid met 3 nieuwe trekker-oplegger combinaties. De logistiek dienstverlener uit Giessen zet in op meer capaciteit ten behoeve van het vervoer van farmaceutische goederen. Aanleiding voor deze uitbreiding is het recent afgesloten contract met een van de opdrachtgevers waarvoor E. van Wijk de distributie naar ziekenhuizen verzorgd. Naast internationaal transport biedt het bedrijf ook temperatuur gecontroleerde opslag aan en distributie naar apothekers en patiënten.  Op 2 februari heeft de Inspectie voor de Gezondheidszorg het officiële GDP-certificaat uitgereikt aan E. van Wijk.

De E. van Wijk Group heeft in totaal 15 vestigingen in Nederland, Roemenië, Moldavië en Oekraïne. Met een vloot van meer dan 300 eigen vrachtwagens verzorgt het bedrijf vervoer vanuit West-Europa naar Oost-Europa en de CIS landen (vv). Het logistieke pakket bevat ook warehousing, crossdocking, groupage vervoer, (inter) nationale distributie en douaneservices. Verder is de E. van Wijk Group ook actief in de automotive sector en worden in Roemenië, Moldavië en Oekraïne merken als DAF Trucks, Tatra en Isuzu vertegenwoordigd.

Bij de E. van Wijk Group zijn 1.100 enthousiaste medewerkers in dienst die gezamenlijk een omzet genereren van 150 miljoen euro.

Terug naar overzicht